FL: Bero je fit a verí, že Slovnaft Cup bol iba začiatok

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 18:28 • 2 min
FL: Bero je fit a verí, že Slovnaft Cup bol iba začiatok

BRATISLAVA - Futbalistu AS Trenčín Matúša Bera potešil zisk národnej pohárovej súťaže Slovnaft Cupu po úspešnom zvládnutí jedenástkového rozstrelu s FK Senica.

slovakia

left justify in out

Pre 19-ročného stredopoliara to bola prvá veľká trofej v seniorskej kategórii. "Je to niečo nádherné, ale verím, že je to iba začiatok. Vieme, o čo hráme ďalej a teraz nás už zaujíma iba to, čo môžeme dosiahnuť v blízkej budúcnosti. Dáme do toho všetko," uviedol pre klubový web Bero, ktorý musel odísť pre bolesť v lýtku po hodine hry predčasne z trávnika a nahradil ho holandský legionár Ryan Koolwijk: "Nejde o nič vážne. V tých chvíľach zápasu ma však zranenie limitovalo," poznamenal rodák zo Zamaroviec.

 

AS Trenčín je lídrom ligovej tabuľky s päťbodovým náskokom pred druhou Žilinou, sedem kôl pred koncom domácej súťaže aj najväčším adeptom na majstrovský titul. V utorňajšom dueli 28. kola privíta MFK Košice, "východniari" sú na 8. mieste majú o 26 bodov menej. "Dôležité bude dobre zregenerovať a pripraviť sa na tento zápas. Hráme predsa o titul. Ak by niekomu chýbali sily, v Trenčíne je dostatok hráčov na to, aby ho adekvátne nahradil ďalší z nás," dodal slovenský reprezentant do 21 rokov Matúš Bero. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona