Bernz z Mayday! vydá prvý sólový album

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 09:32 • 2 min
Bernz z Mayday! vydá prvý sólový album

LOS ANGELES - Americký rapper Bernz uvedie 8. júla prostredníctvom vydavateľstva Strange Music na trh štúdiovku s názvom See You On The Other Side.

slovakia

left justify in out

Pre člena skupiny Mayday! pôjde o prvú sólovku. Novinka bude obsahovať šestnásť skladieb, v ktorých sa ako hostia predstavia napríklad Bernzov kolega z Mayday! Wrekonize, ďalej Murs, Tech N9ne, Krizz Kaliko či Jarren Benton. Posledný menovaný hosťuje v prvom singli Outta My Brain. Producentsky sa na albume podieľali napríklad Plex Luthor, Gianni Cash, The Pushers alebo Numonics.


Formácia Mayday! vznikla v roku 2003 v Miami, pričom spočiatku ju tvorili iba rapper Bernz a producent, gitarista a klávesák Plex Luthor. Tí v roku 2006 vydali eponymný debutový album, po ktorom sa k nim pripojili rapper Wrekonize, basgitarista Gianni Cash, bubeník L T Hopkins a perkusionista NonMS. V tejto zostave nahrali štúdiovku Stuck On An Island (2010) a následne podpísali zmluvu so spomínaným vydavateľstvom Strange Music. Prostredníctvom neho potom vydali ďalšie štyri albumy - Take Me To Your Leader (2012), Believers (2013) a Mursday! (2014) a Future / Vintage (2015), pričom tretí menovaný nahrali s Mursom. Okrem toho majú na konte viacero EP nahrávok a mixtapeov.

Tracklist albumu Bernz - See You On The Other Side:
01 Came To Say Goodbye
02 Outta My Brain f. Jarren Benton
03 Smoke N Fuck
04 Dancing With The Devil f. Wrekonize & AG Lyonz
05 Chasing Shadows f. Helen Tess
06 2 Left Feet
07 When It’s Gone f. Kiddo
08 Ways
09 Bed Of Nails f. Murs
10 Vicious f. Thirstin Howl III
11 It Don’t Go f. Ces Cru
12 Call Me In The Morning
13 Quiet Place f. Tech N9ne & Stige
14 Square One
15 Sunday Sin f. Krizz Kaliko & Stige
16 Layed Out

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies