Bernard Lama: Slabinou Keylora Navasa je hra nohami

NETKY.SK • 3 November 2015, 09:48 • 2 min
Bernard Lama: Slabinou Keylora Navasa je hra nohami

MADRID - Niekdajší francúzsky reprezentačný brankár Bernard Lama pred utorňajším duelom futbalovej Ligy majstrov medzi Realom Madrid a Parížom St. Germain vyhlásil, že gólmanovi "bieleho baletu" Keylorovi Navasovi k dokonalosti stále niečo chýba.

slovakia

left justify in out

"Hru Keylora Navasa sme mohli vidieť na minuloročnom svetovom šampionáte. Je to dobrý a charizmatický brankár. Je neuveriteľný na bránkovej čiare, problémy však má pri vybiehaní. Navyše, jeho silnou stránkou nie je ani hra nohami. Možno o rok - dva dozreje. Navas je výborný brankár, ale zatiaľ nie je najlepší na svete," vyhlásil pre španielsky denník Marca 52-ročný Bernard Lama, účastník viacerých záverečných turnajov ME (1996 a 2000) a MS (1998).


Bývalý brankár PSG, Lille či Lens odchytal v rámci kvalifikácie o postup na ME 1996 oba duely proti Slovensku, 7. septembra 1994 na bratislavskom Tehelnom poli (0:0) aj 26. apríla 1995 v Nantes (4:0) si udržal čisté konto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies