Bern prejavil záujem o Graňáka

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 13:41 • 2 min
Bern prejavil záujem o Graňáka

BERN - Švajčiarsky hokejový klub SC Bern prejavil záujem o slovenského obrancu Dominika Graňáka, ktorému sa končí zmluva v Diname Moskva.

slovakia

left justify in out

O služby tridsaťročného obrancu je veľký záujem aj v ďalších kluboch Kontinentálnej hokejovej ligy a nie je vylúčené ani jeho zotrvanie v Diname, kde strávil uplynulé štyri sezóny a s klubom dvakrát vyhral Gagarinov pohár. Podľa denníka Berner Zeitung je Graňák v hľadáčiku SC Bern, ktorý sa môže pochváliť najvyššími návštevami na zápasoch v Európe. Okrem Slováka by klub chcel získať aj útočníka Buda Hollowaya.

 

Graňák začínal s hokejom v Dukle Trenčín, ako mladík odišiel do Slavie Praha. V českom klube bol do roku 2007, potom hral dve sezóny vo Färjestade, jednu v Rögle a ďalšie štyri v Diname Moskva. Slovensko reprezentoval na svetových šampionátoch 2004 až 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona