Berlusconiová: Aj Balotelli je nahraditeľný

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 15:05 • 2 min
Berlusconiová: Aj Balotelli je nahraditeľný

MILÁNO - Viceprezidentka talianskeho futbalového klubu AC Miláno Barbara Berlusconiová pripustila možnosť, že reprezentačný útočník Mario Balotelli v lete odíde z mužstva.

slovakia

left justify in out

O jeho služby majú záujem najmä anglické kluby, najviac sa hovorí o londýnskom Arsenale.
     

Hoci má Balotelli s klubom ešte štvorročnú zmluvu, dcéra bývalého talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho povedala, že za každého hráča existuje náhrada. "Mario je výborný futbalista, ale ja vyznávam teóriu, že neexistuje niekto, kto je nahraditeľný. Uvidíme, aké prídu ponuky od iných klubov," povedala pre agentúru AP Berlusconiová.
     

Balotelli sa vrátil do Talianska po svojom nie príliš vydarenom angažmáne v Manchestri City v januári 2013 a vlani pomohol AC k zisku tretieho miesta. V uplynulej sezóne Serie A nastrieľal v 30 zápasoch 14 gólov, "rossoneri" aj napriek tomu skončili až na ôsmom mieste. Na MS v Brazílii zatiaľ skóroval raz, presne mierenou hlavičkou rozhodol duel proti Anglicku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies