Berlusconimu sa vyhrážajú: Mal dostať v pošte náboje

NETKY.SK • 3 Máj 2013, 11:01 • 2 min
Berlusconimu sa vyhrážajú: Mal dostať v pošte náboje

RÍM - Milánska polícia preveruje podozrivú obálku, ktorú poslali bývalému talianskemu premiérovi Silviovi Berlusconimu. Zásielka môže obsahovať náboje, informovala dnes agentúra AP s odvolaním sa na taliansku štátnu televíziu.

slovakia

left justify in out

Röntgenové snímky obálky naznačujú, že sa v nej nachádzajú predmety pripomínajúce tvar nábojov. Na obálke, ktorú zatiaľ z bezpečnostných dôvodov neotvorili, je uvedená adresa Berlusconiho sídla Villa San Martino v meste Arcore, ležiacom približne 30 kilometrov od Milána. Adresa odosielateľa sa na zásielke, ktorú dnes zachytila milánska poštová služba, nenachádza. Stredopravá strana tohto mediálneho magnáta je súčasťou novej talianskej vlády, na čele ktorej stojí stredoľavý líder Enrico Letta.

Koalícia sa sformovala po niekoľkých týždňoch politickej patovej situácie, ktorá trvala v krajine, boriacej sa s hospodárskou krízou, od februárových parlamentných volieb.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies