Berlusconiho právnici: Mladé ženy počúvali jeho spev, nesúložili s ním

NETKY.SK • 27 Január 2011, 12:23 • 2 min
Berlusconiho právnici: Mladé ženy počúvali jeho spev, nesúložili s ním

Berlusconiho právnici: Mladé ženy počúvali jeho spev, nesúložili s ním

slovakia

left justify in out

img

Veľa mladých žien, ktoré sa zúčastňovali večierkov usporadúvaných Silviom Berlusconim, počúvalo jeho spev a pozeralo futbal v televízii. S talianskym premiérom však nesúložili, uvádza sa v dokumentoch pripravených jeho právnikmi.
      Vyhlásenia 29 osôb, vrátane dídžejov, hudobníkov a priateľov premiéra, vypovedalo o "spoločenskom" charaktere "elegantných" večierkov, ktoré neboli orgiami. Ako orgie ich označuje milánska prokuratúra, ktorá vyšetruje prostitúciu maloletých a zneužitie právomoci.
      Dokumenty právnikov predložili parlamentnej komisii skúmajúcej dôkazy pripravené prokuratúrou, ktoré hovoria o tom, že Berlusconi platil za sexuálne služby množstvu prostitútok. Medzi nimi údajne bola aj 17-ročná tanečnica z nočného klubu. Opozícia vyzvala premiéra na odstúpenie a vážne znepokojenie nad celou kauzou vyjadril aj Vatikán.
      Kontroverzný 74-ročný politik však všetky podozrenia poprel a obvinil predstaviteľov justície, že ho už roky nelegálne odpočúvajú s cieľom zdiskreditovať ho a odstrániť z politiky. Jeho právnici avizovali, že Berlusconi nemá v úmysle dostaviť sa na výsluch, na ktorý ho predvolali vyšetrovatelia.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies