Berlusconiho odsúdili na 7 rokov za sex s Ruby

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 18:06 • 2 min
Berlusconiho odsúdili na 7 rokov za sex s Ruby

RÍM - Bývalého talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho v pondelok uznali vinným zo sexu s neplnoletou prostitútkou a zneužitia právomocí verejného činiteľa. Súd v Ríme ho odsúdil na sedem rokov a doživotne mu zakázal uchádzať sa o verejné funkcie. Verdikt vyniesol prvostupňový súd a Berlusconi sa ešte proti nemu bude môcť odvolať.

slovakia

left justify in out

Podľa všetkého tak urobí, keďže už dávnejšie vyhlásil, že sa cíti byť nevinný. Berlusconi mal údajne intímny pomer s neplnoletou marockou tanečnicou Karimou El Mahrougovou počas neslávne známych bunga bunga party v jeho vile pri Miláne. Sedemdesiatšesťročný mediálny magnát, miliardár a stredopravicový politický líder mal navyše neskôr osobne urgovať políciu v záujme jej prepustenia po zadržaní za krádež. Samotná mladá žena známa ako Ruby - zlodejka sŕdc, poprela obvinenia z prostitúcie i sexu s expremiérom, ktorý je stíhaný aj v niekoľkých ďalších kauzách vrátane kupovania poslanca hornej komory parlamentu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies