Berlusconiho go-go tanečnica prišla na viedenský Opernball

NETKY.SK • 3 Marec 2011, 08:13 • 2 min
Berlusconiho go-go tanečnica prišla na viedenský Opernball

Berlusconiho go-go tanečnica prišla na viedenský Opernball

slovakia

left justify in out

img

Marocká go-go tanečnica Karima El Mahrúdžová, spájaná s údajnými sexuálnymi škandálmi talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho, dnes pricestovala do Viedne. Bude hosťom organizátora Plesu v opere, stavebného podnikateľa Richarda Lugnera na hlavnom podujatí viedenskej plesovej sezóny - na Opernballe.
      Karima, známa aj ako Ruby Rubacuori (Ruby zlodejka sŕdc), novinárom povedala, že si "túto úroveň celebrity" nevybrala. Chce vraj byť znovu tou niekdajšou Ruby, chodiť na pizzu, vyjsť si s priateľmi, chodiť do kina a viesť normálny život.
      V súčasnosti 18-ročná mladá slečna sa posťažovala, že ťažko znáša pohľady, akých sa jej v poslednom čase dostáva. Ruby hovorila o tom, že sa chce vydať za majiteľa reštaurácie a nočného klubu, a potom byť ženou v domácnosti.
      El Mahrúdžová je v centre veľkej politickej krízy v Taliansku. Berlusconiho obviňujú, že s ňou mal sex, ešte keď nebola plnoletá. Obaja obvinenia odmietajú.
      Maročanka sa priznala, že ju viedenský ples v opere trochu znervózňuje. "Neviem, ako tancovať valčík. Viem tancovať len brušné tance," poznamenala Ruby.
      Na otázku, či sa niektorí hostia Opernballu z viedenskej vyššej spoločnosti nebudú cítiť urazení jej prítomnosťou na bále, odpovedala prosto: "Dúfam, že ma ľudia budú posudzovať takú, aká naozaj som."

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies