Berlusconi vynechal televíznu reláciu, išiel zablahoželať Putinovi

NETKY.SK • 9 Marec 2012, 07:51 • 2 min
Berlusconi vynechal televíznu reláciu, išiel zablahoželať Putinovi

Berlusconi vynechal televíznu reláciu, išiel zablahoželať Putinovi - Politika Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi vynechal svoje prvé plánované televízne vystúpenie od odstúpenia z úradu a namiesto toho odcestoval do Ruska, aby osobne zablahoželal

slovakia

left justify in out

img

Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi vynechal svoje prvé plánované televízne vystúpenie od odstúpenia z úradu a namiesto toho odcestoval do Ruska, aby osobne zablahoželal Vladimirovi Putinovi k víťazstvu v prezidentských voľbách.
      Expremiér Berlusconi sa v stredu večer pripojil k Putinovi a súčasnému prezidentovi Dmitrijovi Medvedevovi v kaviarni v lyžiarskom stredisku Krasnaja Poľana v juhoruskom meste Soči, kde sa budú v roku 2014 konať zimné olympijské hry.
      Berlusconi má vrúcne vzťahy s Putinom už mnoho rokov a ruského lídra hostil v roku 2008 vo svojej súkromnej vile na Sardínii.
      Silvio Berlusconi podal demisiu vlani v novembri, v čase naliehavých výziev na uskutočnenie reforiem, pretože Taliansko čelilo ekonomickej kríze.
      Producenti významnej talianskej politickej diskusnej relácie "Porta a Porta" uviedli, že Berlusconi mal podľa očakávania rozprávať v televízii o svojej demisii.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies