Berlusconi tvrdí, že Putin mu ponúkol funkciu ministra hospodárstva

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 17:10 • 2 min
Berlusconi tvrdí, že Putin mu ponúkol funkciu ministra hospodárstva

RÍM - Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi by sa mohol presťahovať z rodnej krajiny do Ruska, kde mu prezident Vladimir Putin ponúka funkciu ministra hospodárstva.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti 78-ročný politik a mediálny magnát sa tak údajne vyjadril v rozhovore so svojimi spojencami, z ktorého citovalo dnešné vydanie denníka La Stampa.
     

"Pomyslite na to, že v Taliansku ma vytlačili na okraj, zatiaľ čo Putin mi povedal, že by mi bol pripravený dať občianstvo a prenechať mi vedenie ruského ministerstva hospodárstva... Tu so mnou zaobchádzajú ako s nejakým zločincom, a tam by mi stavali mosty zo zlata," povedal Berlusconi podľa článku La Stampa, ktorého obsah prevzali talianske a zahraničné spravodajské portály.
     

Berlusconi je známy ako blízky priateľ Putina a koncom júna s ním strávil spoločný víkend na Sibíri. Obaja muži sa nakrátko stretli aj počas predošlej Putinovej návštevy Ríma. Berlusconi v minulosti taktiež hostil rodinu šéfa Kremľa vo svojej súkromnej vile na Sardínii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies