Berlusconi si nerobí starosti kvôli súdu za sex s neplnoletou

NETKY.SK • 17 Február 2011, 08:25 • 2 min
Berlusconi si nerobí starosti kvôli súdu za sex s neplnoletou

Berlusconi si nerobí starosti kvôli súdu za sex s neplnoletou

slovakia

left justify in out

img

Taliansky premiér Silvio Berlusconi si nerobí starosti kvôli tomu, že 6. apríla bude stáť pred súdom za zneužitie úradu a sex s neplnoletým dievčaťom.
      Berlusconi sa dnes prvý raz verejne vyslovil k prípadu, odkedy mu sudca nariadil ísť pred súd. Na otázky o procese odpovedať nechcel.
      "O tejto téme nehovorím. Môžem len povedať, že vôbec nie som ustarostený," poznamenal taliansky premiér na tlačovej konferencii v Ríme. Zároveň odmietol úvahy o predčasných voľbách v dôsledku škandálu.
      Ako ďalej uviedol 74-ročný Berlusconi, jeho koalícia je pevná. Vyslovil presvedčenie, že ostane v úrade premiéra až do konca volebného obdobia v roku 2013.
      Podľa Berlusconiho slov strany pracujú na tom, aby sa koaličná parlamentná väčšina rozšírila. To by malo stredopravej vláde umožniť schválenie dôležitých reforiem, vrátane justičnej.

Zdroj: TASR/Reuters, DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona