Berlusconi pripustil, že Seedorf zostane trénerom AC Miláno

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 12:46 • 2 min
Berlusconi pripustil, že Seedorf zostane trénerom AC Miláno

MILÁNO - Prezident milánskeho AC Silvio Berlusconi pripustil, že Clarence Seedorf bude trénerom talianskeho futbalového klubu aj v novej sezóne. "Rossoneri" sú pod vedením bývalého holandského reprezentanta momentálne na ôsmom mieste tabuľky a v poslednom kole Serie A ešte majú šancu zabojovať o miestenku v Európskej lige. Musia sa však spoliehať na zakopnutia FC Turín a Parmy.

slovakia

left justify in out

"Nebola to chyba, keď sme v januári angažovali Seedorfa na post trénera AC. Bol som presvedčený o tom, že má všetky danosti potrebné na to, aby bol dobrým koučom. Po skončení sezóny zasadne správna rada a rozhodneme, čo ďalej. Nevylučujem však, že Clarence zostane na našej lavičke ako hlavný kormidelník," povedal Berlusconi pre agentúru Reuters. Ak by Seedorf nepokračoval, podľa talianskych médií by ho mohol nahradiť Luciano Spalletti - bývalý lodivod AS Rím a Zenitu Petrohrad. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona