Berlusconi oslavoval 82. narodeniny

NETKY.SK • 30 September 2018, 12:38 • 2 min
Berlusconi oslavoval 82. narodeniny

RÍM - Taliansky podnikateľ kúpil celú stránku denníka Il Giornale, aby na nej svojmu politickému idolu, expremiérovi Silviovi Berlusconimu, zablahoželal k jeho sobotňajším 82. narodeninám.

slovakia

left justify in out

Objednávateľom celostránkového gratulačného inzerátu v novinách patriacich aj Berlusconiovcom bol Michele Cascavilla, ktorý podniká vo výrobe posteľnej bielizne. Bola to práve jeho firma, ktorá vlani vyrobila posteľnú prikrývku ako Berlusconiho dar k narodeninám ruského prezidenta Vladimira Putina. Na prikrývke bol ako motív obrí portrét oboch politikov.

 

Denník Il Giornale na inom mieste informoval, že Berlusconi strávil svoj narodeninový deň s rodinou vo svojej luxusnej vile na ostrove Sardínia. Spoločnosť mu robila jeho partnerka, deti a vnúčatá.

 

Berlusconi, trojnásobný taliansky premiér odsúdený za daňové podvody, sa pokúša o ďalší politický návrat - aj napriek tomu, že popularita jeho strany Vpred, Taliansko (Forza Italia) podľa prieskumov verejnej mienky klesá. Berlusconi minulú nedeľu oznámil, že má v úmysle kandidovať v budúcoročných voľbách do Európskeho parlamentu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies