Berlusconi chce vyhrať titul ešte v tejto sezóne

NETKY.SK • 22 Február 2013, 19:00 • 2 min
Berlusconi chce vyhrať titul ešte v tejto sezóne

Berlusconi chce vyhrať titul ešte v tejto sezóne - Futbal MILÁNO - Silvio Berlusconi trvá na tom, že AC Miláno má v tejto sezóne šancu získať titul Serie A. Napriek neistému štartu do sezóny, AC Miláno vyhralo 5 z posledných 7 zápasov a posunuli sa na tre

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO - Silvio Berlusconi trvá na tom, že AC Miláno má v tejto sezóne šancu získať titul Serie A. Napriek neistému štartu do sezóny, AC Miláno vyhralo 5 z posledných 7 zápasov a posunuli sa na tretie miesto v tabuľke za Neapol a Juventus, a taktiež majú vo svojich rukách postup v Lige majstrov cez Barcelonu.

Tento náhly vzostup formy viedol ich prezidenta k vyhláseniu, že zisk titulu v talianskej lige ako aj celkový triumf v Lige majstrov, nie je nemožný.
"O titule sa rozhodne medzi nami, Juventusom a Neapolom. Teraz sme tretí v tabuľke a môžeme ísť ešte vyššie," povedal Berlusconi pre Corriere dello Sport. "Boli sme odpísaní ihneď po prvom kole tejto sezóny. Niektorí dokonca hovorili, že budeme bojovať o udržanie sa v najvyššej súťaži. V športovej tlači sa minulo až príliš veľa atramentu na rôzne komentáre o našom rozhodnutí prestavať tím a zamerať sa na mladých hráčov. Chcem vyhrať Seriu A aj Ligu majstrov a neuspokojím sa s tretím miestom v lige."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies