Berlusconi bedáka: Balotelli ma pripravil o 35 miliónov eur

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 12:32 • 2 min
Berlusconi bedáka: Balotelli ma pripravil o 35 miliónov eur

MILÁNO - Všetko bolo na dobrej ceste, Mario Balotelli mal za 35 miliónov eur prestúpiť do klubu anglickej Premier League, ale jeho biedne výkony na futbalových majstrovstvách sveta v Brazílii záujemcu odradili. Indície vedú k londýnskeho Arsenalu.

slovakia

left justify in out

"Na majstrovstvách sveta neprehralo len Taliansko, ale aj ja. Chcel som Balotelliho predať do Anglicka za milióny, ale kto ho kúpi teraz po tom, čo predviedol na majstrovstvách sveta? Špičkový anglický klub ho chcel za 35 miliónov eur," bedákal pred novinármi z Gazzetta dello Sport prezident a majiteľ AC Miláno Silvio Berlusconi.

 

Taliansky útočník síce strelil na šampionáte gól v úvodnom zápase s Anglickom, ale odvtedy akoby uťal. Squadra azzurra proti Kostarike a Uruguaju neskórovala a nepostúpila zo základnej skupiny. 

 

Balotelli prestúpil do Milána v januári 2013 z Manchestru City, kde s ním stratil trpezlivosť vtedajší tréner Roberto Mancini. Zmluvu mal na štyri a pol roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies