Čína údajne láka Ibrahimoviča na 75 miliónov eur ročne

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 14:42 • 2 min
Čína údajne láka Ibrahimoviča na 75 miliónov eur ročne

MILÁNO - Zlatan Ibrahimovič je obľúbeným futbalistom čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga a ten podľa talianskych novín La Repubblica dal za úlohu miestnej asociácii CFA zlanáriť švédskeho útočníka francúzskeho Paríža St. Germain do ligy v najľudnatejšej krajine.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročného zakončovateľa chcú nalákať na ročný príjem 75 miliónov eur, pričom až neskôr padne rozhodnutie, za ktorý klub by vlastne hral. Čínske mužstvá investovali v zimnom prestupovom období dovedna 336 miliónov eur v podobe odstupného.

 

Podľa prezidenta talianskeho futbalového AC Miláno Silvia Berlusconiho klub nemá šancu získať späť útočníka Zlatana Ibrahimoviča.

 

Švédsky kanonier by mal po tejto sezóne opustiť káder Paríža Saint-Germain, vyprší mu platnosť zmluvy. O služby 34-ročného zakončovateľa prejavilo záujem viacero mužstiev z Európy, USA, Kataru a Číny.

 

Ibrahimovič pôsobil v milánskom AC dve sezóny 2010/2011 a 2011/2012, v máji 2011 sa tešil z majstrovského titulu a v auguste toho istého roka aj zo zisku národného superpohára. "Je nemožné pritiahnuť Ibrahimoviča späť. Dostáva ponuky z Číny a Spojených arabských emirátov, ktoré jednoducho nevieme prekonať," povedal Berlusconi pre Tele Radio Stereo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies