Berlusconi (77) si užíva nový život: Tajne sa oženil s touto kráskou (28)

NETKY.SK • 2 November 2013, 06:23 • 2 min
Berlusconi (77) si užíva nový život: Tajne sa oženil s touto kráskou (28)

RÍM - Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi sa tajne oženil so svojou 28-ročnou snúbenicou Francescou Pascaleovou. Obrad prebehol v jeho súkromnej kaplnke neďaleko Milána ešte pred troma týždňami.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok o tom informuje britský bulvárny denník Daily Mail, ktorý sa odvoláva na zdroj z prostredia Pascaleovej. Dnes 77-ročný politik stretol svoju nastávajúcu ešte v čase, keď bola ešte tínedžerka. Berlusconi sa v roku 2010 po 22 rokoch rozviedol s bývalou herečkou Veronicou Lariovou, s ktorou má tri deti. Jednému z najbohatších Talianov súd vymeral mesačné alimenty vo výške viac ako milión eur.

Odvolací súd v Miláne zakázal minulú sobotu Berlusconimu výkon verejných funkcií na dva roky v súvislosti s daňovými únikmi, za ktoré by mal stráviť rok vo väzení, čo si však vzhľadom na vysoký vek odpyká formou verejnoprospešných prác. Verdikt bol vôbec prvým v prípade kontroverzného politika, ktorý v minulosti absolvoval množstvo pre neho úspešných súdnych procesov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies