Béreš: Od pádu komunizmu máme síce viac áut, ale aj korupciu a oligarchov

NETKY.SK • 17 November 2017, 18:34 • 2 min
Béreš: Od pádu komunizmu máme síce viac áut, ale aj korupciu a oligarchov

BRATISLAVA - Pred 28 rokmi, 17. novembra 1989, padol komunistický režim. Doba pokročila, a hoci máme viac pekných áut i nákupné centrá, je tu tiež korupcia, zdravotníctvo v katastrofálnom stave či rozpadajúce sa rodiny a vzťahy.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to predseda mimoparlamentnej strany NAJ Viktor Béreš. "Vlády Mečiara, Dzurindu a Fica nás, žiaľ, nedokázali priblížiť západu, skôr naopak. Západu sa vzďaľujeme," uviedol a skritizoval oligarchiu, ktorá na Slovensku podľa Béreša vládne. "Spoločnosť potrebujeme zmeniť a korupciu znížiť na minimum. Len tak sa krajina pohne vpred. S oligarchiou už v našich plánoch nepočítame," doplnil.

 

Na Slovensku sa od roku 2001 pripomína 17. november ako Deň boja za slobodu a demokraciu. Dátum 17. november sa spája aj s Medzinárodným dňom študentstva. Odpor proti totalitnej moci počas druhej svetovej vojny si 17. novembra pripomínajú študenti na svete.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies