Berdychovi by mohol pomáhať Tony Roche, tvrdia Česi

NETKY.SK • 18 November 2014, 11:51 • 2 min
Berdychovi by mohol pomáhať Tony Roche, tvrdia Česi

PRAHA - Legendárny Austrálčan Tony Roche by sa mohol stať expertnou posilou realizačného tímu českého tenistu Tomáša Berdycha. S odvolaním sa na nekonkretizované vlastné zdroje vyrukoval s takýmto tvrdením web iSport.Blesk.cz.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný finalista Wimbledonu 2010 Berdych sa v októbri nedohodol s Ivanom Lendlom pre vyťaženosť krajana. Práve Lendla v minulosti Roche pripravoval. Okrem toho formoval aj Patricka Raftera, Rogera Federera a Lleytona Hewitta. 

 

"Podľa mňa je aj vo svojom veku stále najlepším koučom na okruhu," povedal Lendl začiatkom októbra pre Sport. Tony Roche má 69 rokov. Oficiálne je stále trénerom spomenutého Hewitta, Austrálčan však pomaly končí, podľa novembrovej informácie News Corp vynechá európsku antukovú pasáž sezóny 2015 a zatiaľ nemá plány siahajúce za trávnatú fázu budúceho súťažného ročníka. Berdycha vedie Tomáš Krupa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies