Berdych po českom derby: Na kurte ide priateľstvo bokom

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 10:38 • 2 min
Berdych po českom derby: Na kurte ide priateľstvo bokom

PARÍŽ - Poznajú sa viac ako desaťročie, dvakrát vybojovali spolu prestížnu "šalátovú misu". Keď však stoja proti sebe, kolegovia z českého daviscupového tímu sa stávajú veľkými rivalmi. Český tenista Tomáš Berdych po triumfe nad Radkom Štěpánkom v 2. kole grandslamového Roland Garros priznal, že na kurte ide priateľstvo bokom.

slovakia

left justify in out

"Keď vstúpime na dvorec, zabudneme na to, že sa veľmi dobre poznáme a že sme kamarátmi. Pre fanúšikov to bol zaujímavý zápas, obaja sme sa snažili vyhrať. Bol to neľútostný boj. Radek sa po pauze zavinenej zranením dostáva do veľmi dobrej formy a predviedol naozaj kvalitný tenis. Želám mu, aby bol v ďalšom priebehu tejto sezóny zdravý," povedal pre oficiálnu stránku Roland Garros Berdych, ktorý v dueli o postup do osemfinále narazí na domáceho Francúza Benoita Paireho.

 

Berdych podáva v tejto sezóne konzistentné výkony a zdoláva hráčov, ktorí sú v rebríčku nižšie. Najcennejší skalp získal na Australian Open v Melbourne, kde zvíťazil nad deväťnásobným šampiónom Roland Garros Španielom Rafaelom Nadalom. "Príprava na Roland Garros bola veľmi dobrá, všetko klapalo. Na kurte sa cítim fajn a pokúsim sa v Paríži dostať čo najďalej. Musím ísť od zápasu k zápasu, je to dlhá cesta."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies