Berdych lídrom Čechov vo finále Davisovho pohára

NETKY.SK • 31 Október 2013, 14:23 • 2 min
Berdych lídrom Čechov vo finále Davisovho pohára

PRAHA - Českí tenisti sa vo finále Davisovho pohára, v ktorom 15. - 17. novembra nastúpia v Belehrade proti Srbom, predstavia v najsilnejšom zložení. Lídrom obhajcov minuloročného prvenstva je svetová sedmička Tomáš Berdych, ktorého dopĺňajú Lukáš Rosol (44. v renkingu ATP), Radek Štěpánek (46.) a Jan Hájek (109.).

slovakia

left justify in out

"Nominoval som to najlepšie, čo máme k dispozícii," poznamenal kapitán daviscupového tímu ČR Jaroslav Navrátil. "Vieme, že to v belehradskom finále bude divoké, ale musíme sa ako vždy sústrediť na naše vlastné výkony," uviedol Štěpánek, vo veku 35 rokov najstarší člen tímu.
Česi, vlani získali "šalátovú misu" vďaka výhre v Prahe nad Španielmi 3:2, na ceste do tohtoročného finále vyradili Švajčiarov, Kazachov a Argentínčanov. V Beogradskej arene bude Česko bojovať o cennú trofej tretíkrát za ostatných päť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies