Berbatovov agent sa snaží o prestup do AC Miláno ako náhradu za Ibrahimoviča

NETKY.SK • 18 Júl 2012, 21:34 • 2 min
Berbatovov agent sa snaží o prestup do AC Miláno ako náhradu za Ibrahimoviča

Berbatovov agent sa snaží o prestup do AC Miláno ako náhradu za Ibrahimoviča - Futbal MANCHESTER – Agent Dimitara Berbatova sa snaží o rokovania s AC Milánom, keďže 31-ročný útočník dostal od svojho klubu informáciu, že môže opustiť Manchester United. Bul

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Agent Dimitara Berbatova sa snaží o rokovania s AC Milánom, keďže 31-ročný útočník dostal od svojho klubu informáciu, že môže opustiť Manchester United.

Bulhar je považovaný za nadbytočného na Old Trafforde a tento týždeň na svojich internetových stránkach vydal vyhlásenie, v ktorom odhaľuje podrobnosti o rokovaní so Sirom Alexom Fergusonom.

Berbatov povedal, že bol zmätok v tom, koľko United dúfa, že získa späť z £30.75 miliónov, ktoré zaplatili Tottenhamu v roku 2008.

Útočník na svojej Facebook stránke napísal: "Somunavený zo špekulácií. Čítam noviny a vidím, že hovoria, že moja cena je 10 miliónov libier. Idem sa teda porozprávať so Sirom Alexom, a on mi povie: £ 5 miliónov. Takže, kto hovorí pravdu? Milujem tento klub, ale nebudem užitočný pre nikoho, keď nebudem hrať. Chcem hrať a chcem pomáhať svojmu klubu. Ale z neznámych dôvodov sa to nestane alebo moje možnosti budú obmedzené, takže najlepšie pre všetkých bude, keď sa rozlúčime. Ak sa to nestane, tak aj naďalej ostanem profesionálom a budem robiť všetko pre to, aby som pomohol svojmu tímu a mojim spoluhráčom vždy, keď budem mať možnosť tak urobiť."

Teraz, keď West Ham oslovil Berbatovho agenta, ho pre zmenu ponúka klubom v Taliansku.
Emil Dantchev povedal: "Dimitar má rád Serie A a rád by prediskutoval možnosť svojho prestupu do AC Miláno."

V uplynulej sezóne sa Berbatov predstavil v drese United dovedna 21-krát, keď vedľa Rooneyho boli uprednostňovaní  Danny Welbeck a Javier Hernandez.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona