Berbatov sa teší na šláger proti PSG: "Lepší štart som si nemohol želať"

NETKY.SK • 4 Február 2014, 18:40 • 2 min
Berbatov sa teší na šláger proti PSG: "Lepší štart som si nemohol želať"

PARÍŽ - Bulharského futbalistu Dimitara Berbatova čaká ostrý štart v jeho novom pôsobisku, francúzskom prvoligovom tíme AS Monaco.

slovakia

left justify in out

A aby to nemal 33-ročný útočník ľahké, súperom domácich "kniežat" bude v šlágri 24. kola Ligue 1 vedúci tím súťaže Paríž St. Germain.
     
Súboj prvého s druhým bude pre Berbatova po jeho prestupe z anglického Fulhamu testom jeho streleckých kvalít. V Monacu ho totiž čaká neľahká úloha, keď svojimi gólmi by mal nahradiť dlhodobejšie zraneného elitného kanoniera Radamela Falcaa z Kolumbie.
     
"Lepší začiatok kariéry v novom pôsobisku som si ani nemohol želať. Bude to zápas dvoch najlepších tímov v súťaži, diváci uvidia množstvo špičkových hráčov. Osobne sa veľmi teším a zároveň dúfam, že nesklamem očakávania," citovala Berbatova agentúra Reuters.
     
Berbatov sa vo Fulhame dlho trápil a o zmene pôsobiska uvažoval už nejaký čas. "Potreboval som zmenu a ponuka z Monaka prišla ako na zavolanie. Prestup som konzultoval s mojím blízkym priateľom (obrancom Manchestru United) Patricom Evrom a ten mi o klube povedal iba samé pozitívne veci," dodal Berbatov.
     
Najočakávanejší zápas 24. kola Ligue 1 je na programe v nedeľu o 21.00 h. Monaco stráca na vedúci PSG päť bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies