Benzínové pumpy musia dočasne zatvoriť, lebo vznikla nákupná horúčka

NETKY.SK • 30 Marec 2012, 07:47 • 2 min
Benzínové pumpy musia dočasne zatvoriť, lebo vznikla nákupná horúčka

Benzínové pumpy musia dočasne zatvoriť, lebo vznikla nákupná horúčka - Politika Polícia v juhozápadnom Anglicku požiadala benzínové pumpy o dočasné zatvorenie po tom, čo nákupná horúčka spôsobila takmer dvojnásobný predaj pohonných látok. Výzva polície pr

slovakia

left justify in out

img

Polícia v juhozápadnom Anglicku požiadala benzínové pumpy o dočasné zatvorenie po tom, čo nákupná horúčka spôsobila takmer dvojnásobný predaj pohonných látok.
      Výzva polície prišla v čase, keď sa najväčšie britské odbory Unite vyhrážajú, že stiahnu svojich vodičov z ciest kvôli sporu okolo záruky zamestnania a pracovných podmienok. Nebol stanovený termín štrajku, ale ministri upozornili Britov, že je rozumné urobiť si zásoby.
      Táto rada však vyvolala nákupnú horúčku na niektorých miestach Británie.
      Britská Asociácia maloobchodníkov s benzínom dnes uviedla, že predaj benzínu sa zvýšil o vyše 80 percent.
      Objavili sa viaceré správy získané od vodičov v dlhých radoch pri benzínových pumpách a od jedného maloobchodníka, že predaj kanistrov benzínu sa zvýšil šesťnásobne. Jeden kanister je päť galónov (približne 19 litrov).
      Opozičná Labouristická strana, ktorá má blízko k odborom Unite, obviňuje súčasnú vládu zo šírenia strachu a paniky.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona