Benzemu hnevajú striedania, Benítez sa nečuduje

NETKY.SK • 7 Október 2015, 08:40 • 2 min
Benzemu hnevajú striedania, Benítez sa nečuduje

MADRID - V uplynulých šiestich ligových kolách skóroval šesťkrát, ale odohral iba jediný celý duel. Francúzskeho futbalistu Karima Benzemu preto hnevá, že nový kouč Realu Madrid Rafael Benítez mu odopiera deväťdesiatminútové porcie, hoci svojimi zásahmi rozhoduje zápasy.

slovakia

left justify in out

"Ja sa len snažím čo najviac pomôcť spoluhráčom. Striedania sú v kompetencii trénera. Je však pravda, že som z toho otrávený. Zostávam pokojný a pracujem v snahe nebyť večne striedaný. Viem, že tréner ma sťahuje z taktických dôvodov. Na tabuľke však vždy svieti číslo deväť. Spýtajte sa Beníteza prečo," posťažoval sa denníku AS 27-ročný kanonier.


Rafael Benítez vie o Benzemovej frustrácii, ale odmieta napätie medzi ním a skúseným zakončovateľom. "Je to skvelý hráč a máme dobrý vzťah. Nikdy som s ním nemal problém. Postavil som ho pred výzvu dať v tejto sezóne dvadsať až dvadsaťpäť gólov. Teší ma jeho reakcia. Tiež by ma štvalo, keby ma tréner striedal. Snažil by som sa skórovať dvakrát viac, aby som sa tomu vyhol," povedal muž, čo v jednom z najhorúcejších trénerských kresiel sveta vymenil Carla Ancelottiho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies