Benzema mal ponúknuť vydieračom peniaze, aby Valbuenu nechali na pokoji

NETKY.SK • 13 November 2015, 16:43 • 2 min
Benzema mal ponúknuť vydieračom peniaze, aby Valbuenu nechali na pokoji

MADRID – Zdá sa, že škandál okolo vydierania Mathieua Valbuenu, do ktorého je zapletený aj útočník Realu Madrid Karim Benzema, ešte nejaký čas bude zapĺňať titulky po celom svete. Tento týždeň sa totiž objavili dve úplne odlišné tvrdenia, ktoré Benzemu postavili do úplne inej pozície.

slovakia

left justify in out

Francúzska webstránka Sport 1 prišla s tvrdením, že má vo svojom vlastníctve prepis nahrávky, ktorý naznačuje, že Karim Benzema sa snažil vydierať Mathieua Valbuenu.

V Španielsku však spravodajský portál Ok Diario prišli so správou, že v skutočnosti chcel Benzema pomôcť svojmu reprezentačnému spoluhráčovi a vydieračom ponúkol €150.000, aby nechali Valbuenu na pokoji. Podľa týchto správ Benzema nikdy netlačil na svojho priateľa, len sa mu snažil vysvetliť vážnosť situácie a bol ochotný zaplatiť aj z vlastného vrecka, aby sa táto nepríjemná situácia vyriešila.

 

 

La calomnie n'est bonne qu'à déprécier les talents, c'est l'arme préférée des envieux.

Fotka uverejnená používateľom Karim Benzema (@karimbenzema),


 

Profily oboch hráčov na sociálnych sieťach


Pred tromi týždňami Benzema zverejnil fotografiu ako spolu s Valbuenom oslavujú gól v reprezentačnom drese Francúzska a pridal k nej titulok: "Ohováranie je zbraňou závistlivých."

Rovnako to je aj na druhej strane. Valbuena má na svojom profile na Facebooku fotku, na ktorej ho Benzema objíma.

 

img

Benzema po svojej výpovedi na súde už opäť trénuje v Reale Madrid a svojmu tímu by mal byť k dispozícii na budúcotýždňové El Clásico proti Barcelone. Klub taktiež potvrdil Benzemovi plnú podporu a rovnako ako Ok Diario, aj oni sú presvedčení o jeho nevine.

Existujú teda len dve verzie celého incidentu. Buď Benzema spolupracoval s tými, ktorí vydierali Valbuenu alebo bol sprostredkovateľom vo Valbuenovom mene a snažil sa pomôcť priateľovi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies