Bentley, Dawkins a Khumalo prekvapujúco nominovaní do A-tímu Tottenhamu v bojoch o titul

NETKY.SK • 2 Február 2012, 21:23 • 2 min
Bentley, Dawkins a Khumalo prekvapujúco nominovaní do A-tímu Tottenhamu v bojoch o titul

Bentley, Dawkins a Khumalo prekvapujúco nominovaní do A-tímu Tottenhamu v bojoch o titul - Futbal LONDÝN - David Bentley by sa prekvapujúco mohol vrátiť do zostavy Tottenhamu potom, čo bol doplnený na 25-člennú súpisku na druhú polovicu sezóny, v ktorej s

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - David Bentley by sa prekvapujúco mohol vrátiť do zostavy Tottenhamu potom, čo bol doplnený na 25-člennú súpisku na druhú polovicu sezóny, v ktorej sa Spurs pokúsia získať titul.

Bentley bol vlani v lete poslaný na hosťovanie do West Hamu, keďže nebol súčasťou herného plánu trénera Harryho Redknappa. Jeho účinkovanie u Kladivárov predčasne skončilo v októbri minulého roku, keď utrpel vážne zranenie kolena, ktoré si vyžiadalo operáciu.

Boli obavy, že by ho toto zranenie mohlo vyradiť z hry do konca aktuálnej sezóny, ale po nominácii, ktorá bola predložená Premier League, by sa mohol objaviť v zostave Tottenhamu.
Bentley sa nedokázal výraznejšie presadiť po jeho £ 15 miliónovom prestupe z Blackburnu pred štyrmi rokmi a strávil poslednú sezónu na hosťovaní v Birminghame, kde bol iba náhradníkom potom, čo nedokázal zapôsobiť na vtedajšieho trénera Alexa McLeisha.

Prestup Ryana NelsenaLouisa Sahu sa podarilo uzavrieť včas a tiež figurujú v zostave Tottenhamu, ktorá obsahuje zoznam všetkých hráčov, ktorí môžu hrať za prvý tím po zvyšok sezóny.

Útočník Simon Dawkins, ktorého jediný zápas za Tottenham bol v nobembri 2008, sa tiež dostal do nominácie. 24-ročný hráč strávil rok 2011 na hosťovaní v americkom San José Earthquakes po tom, čo si ho Tottenham znovu upísal minulý rok v marci. Predtým bol uvoľnený zo zmluvy v roku 2009 po sérii problémov so zraneniami.

Juhoafrický obranca Bongani Khumalo predčasne ukončil hosťovanie v Readingu po tom, čo sa nedokázal presadiť do základnej zostavy. Objavil sa však na zozname Tottenhamu, keďže Redknapp sa rozhodol pustiť v utorok večer obrancov Sebastiena Bassonga a Vedrana Corluku z klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona