Benteke sa zranil, jeho sobotný štart proti Chelsea je otázny

NETKY.SK • 28 Október 2015, 12:42 • 2 min
Benteke sa zranil, jeho sobotný štart proti Chelsea je otázny

LIVERPOOL - Zranenie kolena vyradilo futbalového útočníka Liverpoolu Christiana Bentekeho zo stredajšieho zápasu Ligového pohára proti Bournemouth. S najväčšou pravdepodobnosťou nenastúpi ani v sobotnom derby Premier League proti Chelsea. Informáciu priniesli britské média.

slovakia

left justify in out

Pre nového trénera Jürgena Kloppa je to vážny problém, keďže mu pre zranenia chýbajú aj ďalší útočníci Daniel Sturridge a Danny Ings. Jeho jedinou ofenzívnou voľbou je dvadsaťročný Divock Origi.

 

Benteke sa vrátil do akcie proti Rubinu Kazaň v zápase Európskej ligy po tom, čo sa mesiac a pol zotavoval zo zranenia podkolennej šľachy.

 

Belgický reprezentant sa v nedeľu predstavil v druhom polčase, keď svojím gólom zaistil remízu proti Southamptonu. Klopp s ním pôvodne rátal aj na stredajší duel, jeho plány však zmarilo zranenie, ktoré by ale nemalo mať dlhšie trvanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona