Benson Henderson mohol prepísať históriu MMA

NETKY.SK • 28 Apríl 2016, 15:22 • 2 min
Benson Henderson mohol prepísať históriu MMA

LAS VEGAS - Veľa sa o tom nehovorilo ale Benson Henderson mohol minulý týždeň prepísať históriu MMA. Mohol získať v poradí už svoj tretí majstrovský titul. Nebolo by na tom nič zvláštne keby tie tituly neboli každý v inej, prestížnej organizácií. Hovoríme o organizáciach WEC a UFC. Tretí mohol byť Bellator FC.

slovakia

left justify in out

Henderson je špičkový bojovník s perfektným technickým štýlom a ešte lepšou taktikou. Jeho skóre je 23 výhier a 6 prehier. Jediný problém je, že jeho zápasy sú pre oko diváka možno trocha nudné kvôli taktizovaniu. Aj keď patrí k najlepším v každom smere, v USA je dôležité sa dobre predať.

 

Minulotýždňový zápas Hendersonovi bohužiaľ nevyšiel. Ruský zápasník Andrey Koreshkov mu nedal žiadnu šancu. Bojovali celých päť kôl, Koreshkov celý čas útočil a skoro v každom kole mal blízko k víťazstvu. Počas celého zápasu mal všetko pod kontrolou, a postupne Hendersona zasypával s obrovskými kopmi a údermi. Keď sa ho Henderson pokúšal dostať na zem, iba sa elegantne a bez vážnejšieho vynaloženia síl postavil a pokračoval v boji. V zápase boli dva momenty blízke knokautu a to hneď v prvom a potom v štvrtom kole, keď dostal Henderson obrovské, presne mierene kopy s kolenom. Henderson zápas ustál ale Koreshkov vyhral jednoznačne na body.

 

Andrey Koreshkov je ruský zápasník so skóre 19 výhier a iba s 1 prehrou. Toto bola jeho šiesta výhra po sebe, 13 krát ukončil svoje zápasy predčasne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies