Benji Madden si dal vytetovať meno manželky Cameron Diaz

NETKY.SK • 25 Február 2015, 08:25 • 2 min
Benji Madden si dal vytetovať meno manželky Cameron Diaz

LOS ANGELES - Americký rocker Benji Madden má na hrudi nové tetovanie. Tridsaťpäťročný člen kapiel Good Charlotte a The Madden Brothers si nechal vytetovať meno manželky, herečky Cameron Diaz.

slovakia

left justify in out

Následne sa s novou ozdobou pochválil na službe Instagram, kde zverejnil fotografiu potetovanej hrude. Jednofarebný nápis pritom prekrýva staršie tetovanie. "Myslím na teba," dopísal hudobník ku fotografii.


Benjamin Levi Madden vydal so skupinou Good Charlotte štúdiovky Good Charlotte (2000), The Young and the Hopeless (2002), The Chronicles of Life and Death (2004), Good Morning Revival (2007) a Cardiology (2010). Duo The Madden Brothers, v ktorom pôsobí s bratom Joelom, má na konte nahrávku Greetings from California (2014). S Cameron Diaz sa zosobášil 5. januára v Beverly Hills. Zasnúbili sa koncom minulého roka.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona