Benitezovi ide o krk, po ďalšom zlom výsledku ho má nahradiť Zidane

NETKY.SK • 16 December 2015, 11:07 • 2 min
Benitezovi ide o krk, po ďalšom zlom výsledku ho má nahradiť Zidane

MADRID - Bývalý legendárny francúzsky futbalista Zinedine Zidane by mal nahradiť Rafaela Beniteza na poste trénera Realu Madrid. Tvrdí to francúzsky denník L’Equipe, podľa ktorého delí španielskeho kouča od vyhadzovu jediný zlý výsledok.

slovakia

left justify in out

Real začína strácať kontakt s čelom tabuľky Primery division, na vedúce duo FC Barcelona a Atletico Madrid má aktuálne manko päť bodov. Podľa L’Equipe navyše Benitez stratil dôveru u hráčov a už po debakli 0:4 v El Clasicu sa hovorilo o jeho predčasnom konci na lavičke "bieleho baletu". Trénera však podržal prezident klubu Florentino Perez.

 

O Benitezovom odchode sa začalo opätovne špekulovať po víkendovej prehre 0:1 na pôde Villarrealu. Podľa L’Equipe ak madridský veľkoklub nezdolá v najbližšom zápase Rayo Vallecano, ešte pred vianočnou prestávkou Beniteza nahradí vo funkcii legenda Realu Zidane. Trojnásobný najlepší futbalista sveta podľa FIFA je momentálne koučom rezervy Realu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies