Beníteza pred premiérou straší trávnik v Melbourne

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 09:54 • 2 min
Beníteza pred premiérou straší trávnik v Melbourne

MELBOURNE - Rafaela Beníteza pred premiérou na lavičke futbalového Realu Madrid znepokojuje stav trávnika na štadióne Melbourne Cricket Ground, kde v sobotu jeho noví zverenci odohrajú prípravný zápas s AS Rím.

slovakia

left justify in out

"Povrch nie je najlepší, musíme sa mať na pozore. Verím, že si s tým poradíme," povedal španielsky tréner. Real v rámci exhibičného turnaja absolvuje na tom istom trávniku ešte súboj s Manchestrom City, ktorý je na programe v piatok 24. júla. Na piatkový tréning partie okolo Cristiana Ronalda neváhalo prísť 10-tisíc fanúšikov, vstupenka stála 18 austrálskych dolárov (12 eur). Celkovo na tri zápasy turnaja predali 225-tisíc lístkov.

 

Madridčania pricestovali do Austrálie v plnej sile. Počas týždňa trénovali na inom melbournskom ihrisku AAMI Park. "Podmienky tam boli neporovnateľne lepšie, boli sme spokojní. Nečaká nás ľahký zápas, trávnik mohol byť lepší," posťažoval sa Benítez.

 

Melbourne Cricket Ground má za sebou 15 kôl súťaže v austrálskom futbale a stopy na ňom zanechal aj daždivý týždeň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies