Benítez si vyhliadol talentovaného Slováka, Sparta o jeho uvoľnení nechce ani počuť

NETKY.SK • 10 Január 2018, 11:30 • 2 min
Benítez si vyhliadol talentovaného Slováka, Sparta o jeho uvoľnení nechce ani počuť

NEWCASTLE - Slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka by sa v priebehu januárového prestupového obdobia mohol sťahovať z českého futbalového klubu AC Sparta Praha do tímu účastníka anglickej Premier League Newcastle United.

slovakia

left justify in out

Ako referuje britský Daily Mail, 28-ročného Žilinčana si do svojho mužstva vyhliadol španielsky tréner "Magpies" Rafael Benítez. V prípade, že by sa transfer podarilo zrealizovať, pravdepodobne by išlo o hosťovanie do konca aktuálnej sezóny 2017/2018.

Pre web idnes.cz sa k situácii vyjadril hovorca Sparty Ondřej Kasík: "Momentálne na stole nemáme žiadnu ponuku na prestup Martina Dúbravku a ani o jeho uvoľnení v zimnej prestávke neuvažujeme."

Dúbravka zaujal niekdajšieho kouča Realu Madrid či FC Valencia v jesenných kvalifikačných zápasoch o postup na MS 2018 v Rusku. Slovenský gólman v minulosti okrem Žiliny chytal aj v dánskom Esbjergu a českom Liberci, odkiaľ vlani v lete prestúpil do pražskej Sparty.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona