Benítez prioritou číslo jeden pre Real Madrid

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 13:34 • 2 min
Benítez prioritou číslo jeden pre Real Madrid

MADRID - Španielsky futbalový veľkoklub Real Madrid sa obzerá po nástupcovi talianskeho trénera Carla Ancelottiho a na vrchu zoznamu kandidátov figuruje súčasný kouč SSC Neapol Rafael Benítez. Pre Sky Sports to napísal renomovaný španielsky futbalový žurnalista Guilleme Balague, podľa ktorého sa rokovania medzi spomenutými stranami začnú už na budúci týždeň.

slovakia

left justify in out

"Rafa môže v pondelok očakávať telefonát. Ancelotti sa nedočkal ubezpečenia, že zostane v Reale aj na posledný rok svojho kontraktu. Čo to znamená v tejto fáze sezóny? Klub hľadá náhradu. Je zrejmé, že aktuálneho kormidelníka nepovažuje vedenie ´bieleho baletu´ za cestu vpred. Zotrval by jedine v prípade, že všetci oslovení odmietnu," znel pohľad Guillema Balagua, ktorý pridal aj ďalšie detaily: "Madridčania už volali s agentom Beníteza, ten im povedal, že sa majú ozvať opäť v pondelok, lebo Rafa sa teraz sústreďuje na finiš ročníka s Neapolom. Potom sa začnú rokovania a nemyslím si, že by mali problém dohodnúť sa z finančnej stránky či ohľadom dĺžky zmluvy. Išlo by o návrat syna domov," pripomenul novinár predchádzajúce pôsobenie 55-ročného bývalého lodivoda Valencie, FC Liverpool či Interu Miláno u "pusiniek". Benítez v Reale v minulosti viedol mládežnícky i rezervný tím.

 

Guilleme Balague tiež napísal, že druhým potenciálnym kandidátom je Nemec Jürgen Klopp: "Pokiaľ by Rafa povedal nie, presunú svoje úsilie na Kloppa. Vyzerá to však, že má na stole inú ponuku alebo plánuje oddych. Keď sa im nepodarí nikoho dotiahnuť, umožní to zostať Ancelottimu. Prioritou číslo jeden však nateraz je presvedčiť Rafaela Beníteza, aby sa stal novým trénerom Realu Madrid."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies