Benítez poprel špekulácie o odchode z Neapola

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 09:33 • 2 min
Benítez poprel špekulácie o odchode z Neapola

NEAPOL - Tréner futbalistov talianskeho klubu SSC Neapol Rafael Benítez zareagoval na šíriace sa špekulácie týkajúce sa údajného odchodu z mesta pod Vezuvom.

slovakia

left justify in out

Portál football-italia.net pôvodne uviedol, že čoskoro 55-ročný Španiel (nar. 16. apríla 1960) má s "Partenopei" zmluvu len do konca júna a novú údajne nepodpíše. Zároveň dodal, že kouč už vraj hráčom prezradil, že po skončení sezóny odchádza z talianskeho mužstva. Neskôr priniesol poopravené informácie s vyjadrením Beníteza o tom, že nie sú pravdivé.


"Som pokojný. Šance si síce utvárame, ale musíme zlepšiť výsledky. Čítal som, že prezident SSC mi nemusí predĺžiť zmluvu. Čítal som aj to, že Benítez sa už rozlúčil s tímom. Ani jedno z toho nie je pravda. S prezidentom klubu si o niekoľko týždňov sadneme za jeden stôl a dohodneme sa na tom, čo bude pre Neapol najlepšie," vyhlásil španielsky tréner, ktorý v nedávnom období viackrát avizoval, že o jeho budúcnosti v Neapole sa nerozhodne skôr ako počas apríla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona