Benitez po remíze nahnevaný: V 1. polčase sme mali Atletico doraziť

NETKY.SK • 5 Október 2015, 08:49 • 2 min
Benitez po remíze nahnevaný: V 1. polčase sme mali Atletico doraziť

MADRID - Úradujúci španielsky vicemajster nevyužil šancu dostať sa na čelo Primera División. Hráči Realu Madrid v mestskom derby od 9. minúty viedli, no v závere neodolali náporu domáceho Atletica a poriadne rozčertili trénera Rafaela Beniteza. "Biely balet" je v tabuľke druhý o skóre pred Celtou Vigo a Barcelonou s bodovou stratou na vedúci Villarreal.

slovakia

left justify in out

Beniteza škrelo, že z presného zásahu Karima Benzemu nevyťažil Real viac. "V prvom polčase sme mali Atletico doraziť. Na ihrisku sme dominovali, mali sme loptu vo svojej moci, no nedokázali sme streliť druhý gól a napokon sme za to pykali. V druhom dejstve hralo Atletico v podstatne väčšom rytme, my sme síce hrozili z brejkov, no v záverečnej fáze nám chýbala presnosť. Stratili sme dva body. Rýchlo sme išli do vedenia, no s pribúdajúcimi minútami sme kopili chyby. Ku cti domácich slúži, že nepremenená penalta ich nezrazila na kolená a ich útočná snaha napokon vyústila vo vyrovnanie," citovala slová Beniteza agentúra Reuters.

 

Atleticu pomohol príchod kolumbijského reprezentanta Jacksona Martineza, po ktorého dravom prieniku po krídle a následnom centri vyrovnal Luciano Vietto. Účastník MS 2014 mohol v nadstavenom čase strhnúť víťazstvo na stranu Atletica, jeho strelu však bravúrne zneškodnil kostarický brankár Keylor Navas. Atletico sa vďaka remíze posunulo v tabuľke na piate miesto.

 

"Je to pre nás mimoriadne dôležitý bod. Na trávniku sme robili všetko pre to, aby sme vyhrali, vypracovali sme si množstvo šancí, no v koncovke sme neboli dostatočne efektívni. Bol to veľký zápas, ako každé derby ho sprevádzalo napätie a nervozita. V druhom polčase sme sa vyvarovali chýb a dokázali sme Real dostať pod tlak. Nechýbalo veľa a mohli sme získať všetky tri body," nechal sa počuť Vietto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona