Benitez plánuje v zime posilniť káder, na lane sú Strinič a Gabbiadini

NETKY.SK • 6 December 2014, 16:20 • 2 min
Benitez plánuje v zime posilniť káder, na lane sú Strinič a Gabbiadini

RÍM - Tréner futbalistov SSC Neapol Rafael Benitez chce využiť januárové prestupové obdobie na posilnenie svojho kádra.

slovakia

left justify in out

Podľa talianskych médií má klub Serie A a záverečný súper slovenského majstra Slovana Bratislava v I-skupine Európskej ligy UEFA 2014/2015 záujem o angažovanie chorvátskeho obrancu Ivana Striniča z Dnipra Dnepropetrovsk a údajne sa už dohodol s janovskou Sampdoriou na podpise talentovaného útočníka Manola Gabbiadiniho.
      

"Prezident klubu Aurelio De Laurentis si uvedomil, že zranenie Lorenza Insigneho nám spôsobuje problémy a chce s tým niečo robiť. Každý deň s ním a športovým riaditeľom Riccardom Bigonom o tom hovorím," uviedol Benitez pred víkendovým ligovým zápasom s Empoli.
      

Španielsky kouč si je však vedomý obmedzených finančných možností klubu. "V porovnaní s ostatnými tímami Serie A máme piate najvyššie príjmy. Dá sa však vyhrávať aj s nižším rozpočtom, ak budeme spolu ťahať za jeden povraz. Už sa mi to podarilo vo Valencii, Liverpoole i v Chelsea. Naši fanúšikovia by nás však nemali kritizovať po dvoch remízach, alebo ak nás v tabuľke predbehnú dva lepšie tímy, ako tomu bolo v minulej sezóne," citovala agentúra Reuters Beniteza, ktorého mužstvo bolo pred víkendom na 4. mieste tabuľky Serie A, dvanásť bodov za lídrom Juventusom Turín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies