Benitez: Meno nového trénera Chelsea je verejným tajomstvom

NETKY.SK • 7 Máj 2013, 15:56 • 2 min
Benitez: Meno nového trénera Chelsea je verejným tajomstvom

LONDÝN - Tréner futbalistov Chelsea Londýn Rafael Benitez v utorok opäť vylúčil, že by zotrval na Stamford Bridge aj v nasledujúcej sezóne. Podľa jeho slov to nie je možné aj preto, že meno nového kormídelníka je už "verejným tajomstvom".

slovakia

left justify in out

 "Všetci viete, že od budúcej sezóny tu bude iný tréner a myslím si, že každý z vás pozná jeho meno," cituje agentúra Reuters Španiela, ktorý svojím vyjadrením tak podporil špekulácie o príchode Joseho Mourinha z Realu Madrid. "Vôbec sa nestarám o to, čo sa stane v budúcej sezóne. Sústreďujem sa na svoju prácu a najbližší zápas s Tottenhamom."

Benitez zasadol na lavičku Chelsea minulý rok v novembri po Robertovi di Matteovi, ale nikdy sa mu celkom nepodarilo získať si priazeň fanúšikov. Španielsky kormidelník však môže zakončiť svoje pôsobenie v Londýne ziskom európskej trofeje. Jeho zverenci sa prebojovali až do finále Európskej ligy UEFA 2012/2013 (15. mája), v ktorom nastúpia v Amsterdame proti Benfice Lisabon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona