Benitez bude v Interi „iba“ trénerom

NETKY.SK • 13 Júl 2010, 12:51 • 2 min
Benitez bude v Interi „iba“ trénerom

Benitez bude v Interi „iba trénerom - Futbal Rafael Benitez sa po šiestich rokoch strávených v anglickom futbalovom klube FC Liverpool opäť stane iba trénerom. paniel podpísal dvojročný kontrakt s talianskym Interom Miláno, čím sa znížila jeho organizačná

slovakia

left justify in out

img

Rafael Benitez sa po šiestich rokoch strávených v anglickom futbalovom klube FC Liverpool opäť stane "iba" trénerom. Španiel podpísal dvojročný kontrakt s talianskym Interom Miláno, čím sa znížila jeho organizačná a správna zodpovednosť z Anfield Roadu, kde sa dostával do neustálych sporov s vlastníkmi tímu Gergeom Gilletom a Tomom Hicksom.
      "V Anglicku som bol manažér a tu som tréner," uviedol v pondelok Benitez. "Tu máme športového riaditeľa (Marco Branca) a prezidenta (Massimo Moratti), ktorí majú svoje zodpovednosti. Robia svoju prácu a ja sa môžem sústrediť na hráčov. Som šťastný, že som v tíme, ktorý má kvalitných hráčov a skvelú mentalitu. Verím, ža spoločne dokážeme veľké veci."
      Benitez prišiel do Liverpoolu v roku 2004 a o rok na to s ním vyhral Ligu majstrov. Klub však počas svojej pôsobnosti nedokázal doviesť k titulu v Premiership, ktorý "The Reds" vyhrali naposledy v roku 1990. Najbližšie k tomu boli v roku 2009, keď skončili na druhom mieste, avšak minulú sezónu sa tím nekvalifikoval ani do Ligy majstrov a Benitez musel Liverpool opustiť. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies