Benitez bude trénovať Hamšíka, s Neapolom sa vraj už dohodol

NETKY.SK • 24 Máj 2013, 12:20 • 2 min
Benitez bude trénovať Hamšíka, s Neapolom sa vraj už dohodol

NEAPOL - Rafael Benitez bude novým trénerom talianskeho futbalového klubu SSC Neapol. Tvrdí to piatkové vydanie denníka Gazzetta dello Sport, podľa ktorého sa doterajší kouč FC Chelsea už s klubom slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka dohodol na dvojročnom kontrakte s ročným platom 3,5 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Beniteza v novembri minulého roka vymenovali za dočasného trénera FC Chelsea do konca tejto sezóny a klub priviedol k triumfu v Európskej lige. V Neapole má vymeniť Waltera Mazzarriho, ktorý na lavičke aktuálneho talianskeho vicemajstra skončil po štyroch sezónach.

Španielský tréner už má skúsenosť s pôsobením na Apeninskom polostrove - v roku 2010 vystriedal v Interi Miláno Joseho Mourinha, ale napriek zisku talianskeho Superpohára i titulu na MS klubov dostal výpoveď už po 25 zápasoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies