Benítez: Ak Bale stál 100 miliónov, Hamšík je nepredajný

NETKY.SK • 12 September 2013, 12:15 • 2 min
Benítez: Ak Bale stál 100 miliónov, Hamšík je nepredajný

NEAPOL - Tréner talianskeho klubu SSC Neapol Rafael Benítez vyslovil obrovskú poklonu na adresu slovenského ofenzívneho stredopoliara a svojho zverenca Mareka Hamšíka.

slovakia

left justify in out

Španielsky kouč vyhlásil, že by nepredal banskobystrického rodáka za žiadnu cenu. "Koľko stojí Hamšík? Je Gareth Bale skutočne hoden toľko, čo za neho zaplatil Real Madrid? Na súčasnom trhu je taká situácia, že klub si za svojho hráča vypýta neuveriteľne veľa peňazí, ale vždy sa nájde záujemca, ktorý je ochotný zaplatiť. V tomto kontexte je Hamšík nepredajný - nechceme ho predať, preto ani nepoviem, koľko peňazí by sme za neho chceli," uviedol bývalý kormidelník FC Liverpool či FC Chelsea Benítez pre taliansky športový program Sportmediaset.

O 26-ročného dvojnásobného najlepšieho futbalistu SR Hamšíka v minulosti prejavil záujem FC Chelsea, ale v médiách sa špekulovalo aj o interese Manchestru United, FC Liverpool či dokonca Realu Madrid. Bývalý hráč Slovana Bratislava a Brescie mal fantastický vstup do tejto sezóny, v úvodných dvoch kolách Serie A 2013/2014 dal štyri góly. Navyše skóroval aj v utorňajšom stretnutí Slovenska s Bosnou a Hercegovinou (1:2) v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie. 

Marek Hamšík pred pár týždňami predĺžil zmluvu s "partenopei" až do roku 2018, v Taliansku je spokojný a viackrát zdôraznil, že nechce zmeniť pôsobisko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies