Benicio Del Toro si zahrá v ôsmych Hviezdnych vojnách, má stvárniť zloducha

NETKY.SK • 4 September 2015, 16:29 • 2 min
Benicio Del Toro si zahrá v ôsmych Hviezdnych vojnách, má stvárniť zloducha

NEW YORK - Herec a producent Benicio del Toro sa predstaví v pripravovanej ôsmej epizóde sci-fi ságy Hviezdne vojny. Rodák z Portorika to uviedol v rozhovore pre španielsku rozhlasovú stanicu Rac1.

slovakia

left justify in out

„Blíži sa nakrúcanie Star Wars, uvidíme, ako to dopadne. Myslím, že s filmovaním začíname v marci,“ prezradil. O tom, že 48-ročný herec rokuje o úlohe v spomínanom filme, informovali médiá už v júli. Portál The Wrap vtedy napísal, že by mal stvárniť zloducha. „Nedovolia mi o tom príliš veľa hovoriť. Budem niečo ako zloduch, no uvidíme,“ doplnil pre Rac1. Réžiu snímky, ktorú plánujú do amerických kín uviesť 26. mája 2017, bude mať na starosti Rian Johnson. Producentmi sú Ram Bergman a Kathy Kennedy. O úlohách vo filme rokujú aj Tatiana Maslany, Gina Rodriguez a Olivia Cooke.


Siedmu epizódu ságy s podtitulom Sila sa prebúdza by mali začať slovenské kiná premietať 17. decembra. Príbeh novinky, ktorú nakrútil J.J. Abrams, sa bude odohrávať 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI - Návrat Jediov (1983). Zahrali si v nej napríklad Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Max von Sydow, Anthony Daniels, Warwick Davis, Peter Mayhew, Kenny Baker, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Crystal Clarke, Andy Serkis či Christina Chong.


Benicio del Toro je držiteľom Oscara, Zlatého glóbusu, Screen Actors Guild Award či ceny BAFTA za stvárnenie Javiera Rodrigueza vo filme Traffic - Nadvláda gangov (2000). Známy je tiež ako Fred Fenster zo Zvyčajných podozrivých (1995), Dr. Gonzo zo Strach a hnus v Las Vegas (1998), Franky Four Fingers z Podfu(c)ku (2000), Jackie Boy zo Sin City - mesto hriechu (2005) či Che Guevara, za ktorého stvárnenie v snímkach Che Guevara: Revolúcia (2008) a Che Guevara: Guerrilla (2008) získal cenu pre najlepšieho herca na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes. Okrem toho si zahral napríklad aj v snímkach Povolenie zabíjať (1989), Prísaha (2001), 21 gramov (2003), Štvanec (2003), Vlkolak (2010), Divosi (2012) či Strážcovia Galaxie (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies