Benfica má stále záujem o Andersona

NETKY.SK • 5 Júl 2012, 13:37 • 2 min
Benfica má stále záujem o Andersona

Benfica má stále záujem o Andersona - Futbal MANCHESTER – Záujem Benficy o záložníka Manchestru United, Andersona, stále pretrváva a je jednou z možností ako náhrada za Axela Witsela, o ktorého sa zaujímajú veľkokluby ako Manchester United, Chelsea a Real

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Záujem Benficy o záložníka Manchestru United, Andersona, stále pretrváva a je jednou z možností ako náhrada za Axela Witsela, o ktorého sa zaujímajú veľkokluby ako Manchester United, Chelsea a Real Madrid.

24-ročný brazílsky záložník má za sebou nevydarenú sezónu kvôli vleklým problémom s kolenom a zdá sa, že Sir Alex Ferguson je pripravený znížiť svoje straty za hráča, ktorého United získali v roku 2007 za 18 miliónov libier.

Ferguson je sklamaný, že sa mu nepodarilo získať Modriča z Tottenhamu, ktorý dal prednosť kráľovskému klubu z Madridu, avšak v hre stále zostáva Joao Moutinho a James Rodriguez, obaja z FC Porto. Anderson by mohol byť ponúknutý ako súčasť dohody pri prípadnom prestupe niektorého z týchto hráčov.

Moutinho však podporil svojho krajana André Villas-Boasa, vo funkcii trénera Tottenhamu a to môže byť znamením jeho prestupu na White Hart Lane. Bývalý tréner Chelsea mal záujem o Moutinha ešte keď pôsobil na Stamford Bridge, ale kvôli predčasnému prepusteniu k tomu už nedošlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies