Benfica angažovala stopéra Lisandra Lópeza z Arsenalu Sarandí

NETKY.SK • 10 Júl 2013, 18:50 • 2 min
Benfica angažovala stopéra Lisandra Lópeza z Arsenalu Sarandí

LISABON - Portugalský futbalový klub Benfica Lisabon a argentínsky obranca Lisandro López sa dohodli na zmluve na päť rokov. Príchod 23-ročného stopéra, ktorý naposledy pôsobil v rodnej krajine v Arsenale Sarandí, potvrdil klub prostredníctvom oficiálneho webu.

slovakia

left justify in out

Podľa dodatku v dohode medzi zainteresovanými stranami bude musieť klub, ktorý by chcel vykúpiť Lópeza spod zmluvy, uhradiť Benfice čiastku vo výške minimálne 35 miliónov eur.

"Od svojich dvadsiatich rokov som odohral viac než sto stretnutí za Arsenal Sarandí a získal som skúsenosti, čo mi pomohlo dostať sa do jedného z najlepších klubov v Európe," povedal pre slbenfica.pt López.

Lisabonský klub Benfica siahal v uplynulej sezóne na historické treble, napokon však obišiel naprázdno. V konečnom poradí najvyššej portugalskej súťaže skončil druhý o jeden bod za FC Porto, vo finále národného pohára prehral s Vitóriou Guimaraes 1:2 a rovnakým výsledkom podľahol v amsterdamskom finále Európskej ligy UEFA anglickému FC Chelsea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies