Bénesov gól a skvelý druhý polčas mladých Slovákov proti Srbsku

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 08:24 • 2 min
Bénesov gól a skvelý druhý polčas mladých Slovákov proti Srbsku

Senica - Slovenská futbalová reprezentácia do 20 rokov zdolala v stredajšom prípravnom stretnutí v Senici rovesníkov zo Srbska 2:0. Po bezgólovom prvom polčase rozhodli o víťazstve tímu pod trénerským vedením Pavla Hapala kapitán László Bénes a striedajúci Róbert Polievka.

slovakia

left justify in out

Súčasná "dvadsiatka" bude tvoriť gro mužstva, ktoré odohrá nasledujúci kvalifikačný cyklus ME do 21 rokov. Hapal má v marcovom asociačnom termíne nabitý program, v Žiline prebieha zraz "dvadsaťjednotky", ktorú v príprave na júnový záverečný turnaj ME v piatok v Karvinej preveria Česi a o štyri dni neskôr v Senci vrstovníci zo Srbska.

 

Slovensko "20" - Srbsko "20" 2:0 (0:0)

Góly: 58. Bénes, 71. Polievka, ŽK: Jovič, Čalasan. Rozhodovali: Marhefka - Vorel, Žákech (všetci SR), 517 divákov.

zostava SR "20": Jakubech – Kružliak (86. Kuník), Varga, Sipľak, Hancko (76. Kupec) – Grič (46. Lesniak), Bénes (76. Rigo), Káčer (63. Mráz) – Čmelík (63. Jirka), Haraslín (76. Hrubík) – Balaj (46. Polievka)

 

Pavel Hapal, tréner Slovenska 20: "Do zápasu sme nevstúpili podľa predstáv. Srbi boli lepší, pohyblivejší. Po úvodných 20 minútach sme sa 'oklepali' a vyrovnali sme hru, zahodili sme stopercentnú šancu, i keď príležitosti mal aj súper. V druhom polčase sme Srbov zaskočili agresivitou, dobrým pressingom sme získavali loptu, z toho sme vyťažili aj gól. Musíme ešte skvalitniť finálnu fázu. Každý z hráčov má stále možnosť bojovať o miesto v kádri pre nasledujúcu kvalifikáciu."

 

László Bénes, kapitán Slovenska 20: "S druhým polčasom môžeme byť spokojní. Celkovo sme hrali dobre v defenzíve, potom aj v ofenzíve. Myslím si, že môžeme byť spokojní."

 

Róbert Polievka, útočník Slovenska 20: "Zišli sme sa partia hráčov, ktorí spolu veľa neodohrali, desať-pätnásť minút nám trvalo, kým sme sa dostali do pohody. Každé víťazstvo pomáha. Toto mužstvo má veľké ambície, zodpovedajúce jeho kvalite."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies