Benefičný turnaj v Dubnici podporia Tatar, Hossovci, Gáborík či Chára

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 17:09 • 2 min
Benefičný turnaj v Dubnici podporia Tatar, Hossovci, Gáborík či Chára

BRATISLAVA - Dubnický areál fitness centra FitFabrik, ktorý je projektom hokejistu Tomáša Tatara, opäť pripraví benefičný hokejbalový turnaj, na ktorom sa predstaví množstvo slovenských hokejistov.

slovakia

left justify in out

FitFabrik Open Day sa uskutoční v nedeľu 31. júla a výťažok z podujatia poputuje na podporu rozvoja športu pre deti v rámci športovej školy Pavla Demitru a fakultnej nemocnici v Trenčíne.

Návštevníci sa budú môcť v Dubnici nad Váhom stretnúť s hráčmi ako Tomáš Tatar, Marián Hossa, Marcel Hossa, Zdeno Chára, Marián Gáborik, Tomáš Kopecký, Marko Daňo, Dominik Graňák, Rastislav Pavlikovský, Richard Lintner, Branko Radivojevič, Petr Mrázek, Martin Réway, Michal Hlinka, či Mário Bližňák.

 

"Fanúšikov poteší pripravovaná autogramiáda, ktorá začne o 13.30 hod. Následne bude na programe hokejbalová exhibícia o 14.00. Pripravené budú rôzne športové aktivity pre deti ako nafukovacie hrady, vodné bubliny, občerstvenie, či simulátor Formule 1. Nebude chýbať ani tombola, v ktorej sa bude losovať o osobné veci hráčov. Tomáš Tatar odovzdá počas podujatia výstroje malým nádejným hokejistom z IV. základnej školy Pavla Demitru. O hudobný program sa postará známy DJ Milan Lieskovský a Igor Kmeťo ml. Súčasťou programu bude aj krst špeciálneho projektu 'tréningové programy', na ktorom dlhodobo spolupracovali profesionálni kondiční tréneri, doktori a výživoví špecialisti, ktorí zhrnuli svoje dlhoročné skúsenosti a vedomosti, aby vytvorili jedinečný tréningový plán," informovali organizátori TASR prostredníctvom oficiálnej tlačovej správy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona