Benefičný koncert Objatie tónov privíta návštevníkov v Leviciach

NETKY.SK • 24 Január 2023, 10:00 • 2 min
Benefičný koncert Objatie tónov privíta návštevníkov v Leviciach

BRATISLAVA - Priestory športovej haly v Leviciach sa po troch rokoch obmedzení zaplnia 28. januára hudbou, smiechom, veselou náladou mentálne a zdravotne znevýhodnených ľudí. Občianske združenie Ostrov a Občianske združenie Milan Štefánik si pre nich pripravili už v poradí 13. ročník benefičného podujatia Objatie tónov.

slovakia

left justify in out

Protagonistami budú Michal David, Cigánski diabli a formácia S hudbou vesmírnou. TASR o tom informovala PR manažérka Júlia Platková. Trojica mladých ľudí, to je zoskupenie S hudbou vesmírnou. Kariéru odštartovali v roku 2015 s veľkým letným hitom Je nám teplo. Neskôr pribudli známe piesne Šírime mladosť, S hudbou vesmírnou aj Čo chladnička dá. Nefalšovaný cigánsky temperament predvedú Cigánski diabli. Tento úspešný slovenský orchester pôsobí na hudobnej scéne už 15 rokov. Známi sú nie len u nás, ale svoje koncerty už odohrali po celom svete. Na svojom konte majú i niekoľko významných ocenení.

 

img

 

Od našich západných susedov príde podujatie podporiť hitmaker Michal David. Charizmatický spevák si za 46 rokov pôsobenia získal mnoho priaznivcov. Jeho piesne poznajú poslucháči nielen z rádia, ale i z úspešných filmových projektov. Okrem hudobných hostí je pripravený bohatý sprievodný program. O naštartovanie tanečnej nálady sa postará Zumba Sonnyes v štýle latino rytmov. Na divákov čakajú náučné workshopy, medzi nimi enkaustika, pletenie z pedigu, pletenie náramkov, výroba šperkov z drôtu, pletenie z papiera, ozdobovanie sadrových odliatkov a maľovanie na tvár. Brány športovej haly sa otvoria tridsať minút po dvanástej hodine. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies