Benedict Cumberbatch rokuje o účinkovaní v snímke Black Mass

NETKY.SK • 22 Máj 2014, 15:41 • 2 min
Benedict Cumberbatch rokuje o účinkovaní v snímke Black Mass

BRATISLAVA - Britský herec Benedict Cumberbatch rokuje o účinkovaní v snímke Black Mass.

slovakia

left justify in out

Film nakrúcajú v Bostone pod vedením režiséra Scotta Coopera podľa knihy Black Mass: Whitey Bulger, the FBI, and a Devil's Deal (2012) Dicka Lehra. Tridsaťsedemročný Cumberbatch by mal stvárniť jedného z bratov kriminálnika Whiteyho Bulgera v podaní Johnnyho Deppa. Rodák z Londýna by mal nahradiť Guya Pearcea, ktorý účinkovanie vo filme nedávno z neznámych dôvodov odmietol. Herecké obsadenie, ktoré tvoria napríklad Joel Edgerton, Dakota Johnson, Juno Temple alebo Jesse Plemons, doplnil aj Adam Scott. Black Mass plánujú v amerických kinách uviesť na budúci rok v októbri.

 

Benedict Cumberbatch je známy zo seriálu Sherlock (2010), vďaka ktorému získal nominácie na Zlatý glóbus, Emmy či televízne ceny BAFTA. Zahral si aj Stephena Hawkinga v televíznom filme Hawking (2004). Diváci a diváčky ho môžu poznať aj zo snímok Nezlomná vôľa (2006), Pokánie (2007), Third Star (2010), Vojnový kôň (2011), Jeden musí z kola von (2011), 12 rokov otrokom (2013) alebo Blízko od seba (2013). Minulý rok sa objavil aj v akčnom sci-fi Star Trek: Do temnoty. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona