Benedict Cumberbatch bude pokračovať so Sherlockom

NETKY.SK • 21 Január 2014, 16:33 • 2 min
Benedict Cumberbatch bude pokračovať so Sherlockom

LONDÝN - Britský herec Benedict Cumberbatch potvrdil účinkovanie v pripravovaných sezónach seriálu Sherlock (2010).

slovakia

left justify in out

"Budem pokračovať," vyhlásil Cumberbatch na tohtoročnom TCA Press Tour (sympózium televíznych staníc, pozn. SITA). "Milujem ten seriál. Posilňuje ma," dodal známy herec. Predstaviteľ Sherlocka Holmesa tiež vyvrátil tvrdenia, že by sa britský seriál sporil s americkou verziou, ktorú jej tvorcovia nazvali Elementary (2012). "Je to hlúposť," skonštatoval 37-ročný Cumberbatch.

Štvrtú a piatu sezónu Sherlocka v súčasnosti pripravujú tvorcovia Mark Gatiss a Steven Moffat. Dátum premiéry síce zatiaľ nie je jasný, tvorcovia však ubezpečili, že štvrtú sezónu uvedú tak rýchlo, ako to bude možné. Tretia sezóna sa pritom na televízne obrazovky dostala začiatkom roka po dvojročnej prestávke.

Benedict Cumberbatch si okrem Sherlocka Holmesa zahral aj Stephena Hawkinga v televíznom filme Hawking (2004) a diváci ho môžu poznať aj zo snímok Nezlomná vôľa (2006), Pokánie (2007), Third Star (2010), Vojnový kôň (2011) či Jeden musí z kola von (2011). Minulý rok sa objavil aj v akčnom sci-fi Star Trek: Do temnoty, kde stvárnil Johna Harrisona alias Khana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona